Iubirea adevarata, articole despre iubire, poze triste, imagini, inimi, fotografii

puterea dragostei, povestea ta de dragoste, invata sa iubesti, dragoste, suferinta, declaratii de dragoste, iubirea mea, poze inimioare, poze triste, imagini, frumoase, despartiri, iubirea adevarata, imagini frumoase

Soapte De Iubire!

"Iubita mea trebuie sa-ti spun ca esti cea mai minunata fata de pe acest pamant, dar mi-am dat seama atunci cand te-am pierdut"


Eu cred ca atunci, cand iubesti cu adevarat, poti renunta la orice. Oare mai exista asa ceva in ziua de azi, sau spunem “te iubesc” doar asa

Mesaje si declaratii de dragoste sms

1. Iti multumesc pentru ca existi in viata mea si pentru ca ma ajuti sa inteleg ce inseamna sa iubesti si sa fii iubita.

2. Te iubesc la nesfirsit si tot ce imi doresc este sa te am linga mine mereu! Te iubesc iubita mea.

3. Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce sunt, atunci cand sunt cu tine.

4. Daca as primi cite o stea de fiecare data cind ma gindesc la tine, as tine tot Universul in miini.

5. Am vrut sa aflu ce-i iubirea, am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate... am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine...

6. Iti multumesc pentru ca existi in viata mea si pentru ca ma ajuti sa inteleg ce inseamna sa iubesti si sa fii iubita.

7. Daca as fii o pisicuta as iubi un motanel. Dar asa sunt o fetita si iubesc un baietel.

8. Daca mi-ar fii dat in viata sa iubesc doar de doua ori prima data te-as iubi pe tine si daca asta ar fii o greseala a doua oara as iubi greseala.

9. Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheata pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine.

10. Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pina tirziu, ca sa te simti si tu o floare.

11. Esti totul pentru mine. Ai aparut in viata mea pe neasteptate, m-am indragostit de tine pe neasteptate. A meritat!!!

12. Barbatii iti vor spune multe, ca te iubesc si cum si cit, vor spune mai frumos ca mine, dar nu te vor iubi atit.

13. D-zeu ne-a dat doua picioare sa mergem, doua miini sa tinem, doi ochi sa vedem, doua urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o singura inima? Pentru ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

14. Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi...

15. Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine. Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.

16. Cauta in sufletul meu pacea, cauta iubirea, pasiunea, tandretea, cauta implinirea... Cauta si te vei regasi gasi acolo, foarte aproape de inima mea...

17. Cit de MULT te iubesc... nu vei sti NICIODATA... ai patruns in inima mea fara sa-mi dau seama... astept sa vina ziua aceea cand totul va fi asa cum ne doream...

18. Esti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermecat al viselor mele romantice, incintarea si minunea sufletului meu!

19. Tu esti viata mea, ziua nu are rost fara dragostea ta, cand te-am vazut am stiut ca dragostea inca o victima a mai facut!

20. Tu esti alintul meu de noapte buna, sarutul delicat al fulgilor de nea, mingaierea tandra a vintului de vara esti tot ce am si voi pastra iubirea ta adinc ascunsa in inima mea. Te iubesc!

21. Surisul tau o raza de lumina in viata mea, parfumul tau, aerul pe care il respir, de n-ai fi tu ce rol ar mai avea viata, un vis ar fi amestecat cu ceata. Te iubesc!

22. Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea cit te iubesc iar ultimele doua sa ramai cu mine...

23. Noaptea e atit de rece si intunecata fara tine, nici o stea nu straluceste cind nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine... Te iubesc!

24. In razele de soare, eu stau si te privesc, esti diamantul care ma face sa iubesc, iar in lumina calda, cu tine ma topesc, as vrea ca niciodata sa nu ma mai trezesc.

25. Voi inceta sa te iubesc abia atunci cand un pictor surd va reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal sau... poate nici atunci

26. Te voi iubi si atunci cind marile vor seca... Te voi iubi si atunci cind stincile se vor topi... Te voi iubi si atunci cind scurs nisipul vietii va fii!

27. Chiar daca iubirea este un joc,intra in el pentru a nu pierde jocul vietii.