Iubirea adevarata, articole despre iubire, poze triste, imagini, inimi, fotografii

puterea dragostei, povestea ta de dragoste, invata sa iubesti, dragoste, suferinta, declaratii de dragoste, iubirea mea, poze inimioare, poze triste, imagini, frumoase, despartiri, iubirea adevarata, imagini frumoase

Soapte De Iubire!

"Iubita mea trebuie sa-ti spun ca esti cea mai minunata fata de pe acest pamant, dar mi-am dat seama atunci cand te-am pierdut"


Eu cred ca atunci, cand iubesti cu adevarat, poti renunta la orice. Oare mai exista asa ceva in ziua de azi, sau spunem “te iubesc” doar asa

Sfaturi pentru barbati

Daca in timpul unei relatii amoroase aveti senzatia ca partenera va apartine cu trup si suflet, deja ar trebui sa va ginditi ca ati pierdut-o. Nu considerati punctul dumneavoastra de vedere ca fiind omonim femeii. Dragostea, mila si respectul nu se cer, ci se cistiga! Femeia nu apartine nici unui barbat. Ea este legata in permanenta de o inchipuire barbateasca care nu va exista niciodata.
Daca vreti sa daruiti femeii o situatie materiala excelenta, veti fi acuzat ca pierdeti prea mult timp la serviciu. Daca veti vrea sa fiti alaturi de Ea tot timpul si sa o alintati cu mingieri - neglijind astfel latura profesionala, in mod cert vi se va reprosa ca nu faceti nimic pentru a avea ce au altii. Daca veti reusi printr-un miracol sa fiti si la serviciu si acasa exact atunci cand (si cat) trebuie, este cert ca perfectiunea dumneavoastra o sa supere sau o sa fie intrepretata cu suspiciune, in mod sigur aveti pe cineva, in mod sigur ascundeti ceva, in mod sigur nu e ceva in regula! Nu-i asa?

Nu aduceti niciodata cunostintele intamplatoare la dumneavoastra acasa! S-ar putea ca urmatoarea vizita sa fie neintamplatoare si absolut neplacuta! Spuneti prietenei dumneavoastra ca ati fost la o ghicatoare care v-a destainuit lucruri deosebit de interesante (nu spuneti ce!). Veti ramane surprins de reactia partenerei, dar si de multimea lucrurilor nebanuite care s-ar putea sa iasa la iveala .
Perechea perfecta este intruchipata in acea femeie care atunci cand face sex cu dumneavoastra va face sa uitati de orice alta prezenta feminina vazuta pe strada, plaja sau la serviciu. Daca sunteti nemultumit de relatia sexuala existenta cu partenera dumneavoastra, amintitii ca atunci cand plecati satul dimineata nu intrati in timpul zilei in nici un fast food. Iar daca vi se face totusi foame, in general preferati un `restaurant` primitor ca cel de acasa, numai sa fie primitor.
Daca nu simtiti partenera in pat ca pe un medicament capabil sa va aline orice durere sau tristete amintiti-va de zicala: `boala lunga moarte sigura!` Cand o prietena sustine ca trebuie sa va multumiti doar cu simpla ei prezenta, resetati programul: E virusat! Sa nu va fie niciodata frica de despartire. Este singurul atu pe care mizeaza in general femeile. Daca va simtiti vinovat vreodata cand vi se reproseaza ca femeia nu este egala cu barbatul, ginditi-va cate femei ati vazut `evaporindu-si` averea pentru un barbat de care sa fie realmente indragostite sau cate femei s-au apropiat de dumneavoastra in mod protector - atunci cand va aflati intr-o pasa proasta din punct de vedere financiar.