Iubirea adevarata, articole despre iubire, poze triste, imagini, inimi, fotografii

puterea dragostei, povestea ta de dragoste, invata sa iubesti, dragoste, suferinta, declaratii de dragoste, iubirea mea, poze inimioare, poze triste, imagini, frumoase, despartiri, iubirea adevarata, imagini frumoase

Soapte De Iubire!

"Iubita mea trebuie sa-ti spun ca esti cea mai minunata fata de pe acest pamant, dar mi-am dat seama atunci cand te-am pierdut"


Eu cred ca atunci, cand iubesti cu adevarat, poti renunta la orice. Oare mai exista asa ceva in ziua de azi, sau spunem “te iubesc” doar asa

vineri, 1 ianuarie 2010

Horoscop Fecioara, noiembrie

Trigoanele pe care le fac Soarele, Mercur si Venus la Uranus din casa cuplului iti promit surprize placute: intalniri romantice neasteptate, mesaje sau declaratii care te iau prin surprindere sau, poate, aparitia fara de veste in calea ta a unui personaj care iti acapareaza atentia.

Daca doresti sa intreprinzi ceva pentru a lega o noua relatie sau pentru a o imbunatati pe cea veche, acum este momentul, fiindca ai in aceasta privinta o inspiratie si o inventivitate de zile mari.



O luna dinamica, marcata de drumuri, intalniri, discutii, demersuri. Preocuparile intelectuale sunt favorizate, dar pot deveni stresante. Actele, documentele, comunicarea verbala sau scrisa risca sa provoace incidente.

Ti-ar prinde bine mai multa discretie, fiindca noiembrie poate scoate la iveala cu mare usurinta lucruri care ar trebui sa ramana secrete sau confidentiale.

Finantele trebuie supravegheate indeaproape.



Saturn a plecat din Fecioara si ar trebui sa te relaxezi si sa privesti viata cu mai mult optimism. Dar nu cu prea mult, fiindca excesele, de orice fel, iti fac rau.

Ai grija, mai ales daca ai un sistem hepato-biliar sensibil sau daca ai o tendinta la hiperfunctii (hipertensiune, hipercolesterolemie, hipertiroidism etc.)!

Cat timp Marte se va afla in Leu (pana in iunie ), fereste-te de bolile transmisibile, de dependente si alte pericole ascunse!



Evita tot ce miroase a barfa, conspiratie, implicare in actiuni clandestine sau suspecte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu