Iubirea adevarata, articole despre iubire, poze triste, imagini, inimi, fotografii

puterea dragostei, povestea ta de dragoste, invata sa iubesti, dragoste, suferinta, declaratii de dragoste, iubirea mea, poze inimioare, poze triste, imagini, frumoase, despartiri, iubirea adevarata, imagini frumoase

Soapte De Iubire!

"Iubita mea trebuie sa-ti spun ca esti cea mai minunata fata de pe acest pamant, dar mi-am dat seama atunci cand te-am pierdut"


Eu cred ca atunci, cand iubesti cu adevarat, poti renunta la orice. Oare mai exista asa ceva in ziua de azi, sau spunem “te iubesc” doar asa

vineri, 1 ianuarie 2010

Horoscop Balanta, octombrie

In manifestarea ei negativa, conjunctia Venus-Saturn-Mercur din prima parte a lunii octombrie poate semnala o criza, o renuntare sau o deziluzie. In varianta pozitiva, poate sa anunte un eveniment semnificativ legat de o iubire secreta.

Pe 15 octombrie, Venus intra in Balanta, plina de promisiuni, dar imediat este lovita de careul cu Pluto, care poate genera frustrare, suspiciune, gelozie sau alte framantari.

In fine, dupa 17-18 octombrie, cerul se insenineaza complet, iar Venus porneste in pasi de vals catre trigonul cu Jupiter, care anunta o mare implinire.



Toata luna octombrie este favorabila carierei, promovarii calitatilor si talentelor, aparitiei unor oportunitati interesante.

In partea a doua a lunii, colaborarile, proiectele colective, actiunile legate de cluburi, asociatii, fundatii se dinamizeaza in mod vizibil.

Farmecul personal, diplomatia si inteligenta te propulseaza spre succes, iar Luna Noua din 18 octombrie lasa sa se intrevada perspectiva unor noi proiecte, cel mai probabil cu finalitate fericita.


Sanatatea mai trebuie monitorizata si pe parcursul primei jumatati a lunii octombrie . Soarele in Balanta ar trebui sa te protejeze, dar cu Venus-Saturn-Mercur in casa a XII-a, prudenta este mama intelepciunii.

Partea a doua a lunii octombrie nu ridica probleme, ci dimpotriva, iti aduce o stare generala buna, vesela si radioasa.



Incearca sa-ti valorifici cat poti sansele in partea a doua a lunii octombrie! Este o perioada norocoasa, ce nu trebuie irosita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu